Nieuws Stichting Avavieren voorzien van nieuwe outfits
Stichting Avavieren voorzien van nieuwe outfits

Tim | 3 juli 2020


Stichting Avavieren op het strand

Stichting Avavieren biedt kinderen en volwassenen met een beperking de mogelijkheid om op korte afstand van het strand te verblijven in aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalows in ’s-Gravenzande. Zodat iedereen kan genieten van de zon, zee en het strand.

Stichting Avavieren organiseert in samenwerking met Stichting de Wigwam  gezinsvakanties voor gezinnen met een kind(eren) met een beperking. Stichting Wigwam is tijdens deze weken verantwoordelijk voor de boeking en plaatsing van de gezinnen en de inschrijving van de vrijwilligers. De projectleiding van Avavieren draagt zorg voor de uitvoering en coördineert de dagelijkse activiteiten tijdens de Wigwamweken. Buiten de schoolvakanties zijn deze bungalows uitermate geschikt voor mensen met een beperking.

Stichting Avavieren veiligheidskleding

Stichting Avavieren heeft een een uniek voertuig, namelijk een elektrische strandrups.. De strandrups biedt plaats aan rolstoelen, waardoor kinderen en ouderen met een handicap toch van het strand en de zee kunnen genieten!

De stichting prijst zich gelukkig met een aantal vrijwilligers die met enthousiasme de strandrups besturen. Business Fashion heeft de groep vrijwilligers voorzien van een nieuwe outfit, waaronder polo’s en bodywarmers.
Wij willen de vrijwilligers van Stichting Avavieren bedankten voor hun fantastische inzet en wensen hun ontzettend veel succes toe in de toekomst! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Avavieren biedt? Neem even een kijkje op de website!

Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
© 2000 - - Business Fashion