SIOEN is leverancier van Business Fashion

Beschermkleding voor verschillende markten waar veiligheid, comfort en bescherming een grote rol spelen.

Sioen engageert zich op alle niveaus als ethisch bedrijf door in alle activiteiten fair en eerlijk te handelen en de hoogste integriteitsnormen na te leven.

De R&D-centra en laboratoria zijn volledig uitgerust met de recentste testapparatuur. We hebben onderzoekers en ontwikkelaars op alle niveaus met een interdisciplinair team in het centrale R&D-centrum dat ervoor zorgt dat alle specialisten samenwerken en het ontwikkelingsproces sneller verloopt. Onze productiebedrijven zijn met state-of-the-art technologie uitgerust en de mensen die er werken, hebben meerdere jaren ervaring.

De multinorm werkkleding combineert optimale multinorm bescherming en comfort voor de drager. Alle kleding voldoet aan de recentste normen met betrekking tot veiligheidsrisico’s in de dagelijkse werkomgeving: bescherming tegen vlammen, lasvonken, elektrische vlamboogbescherming, bescherming tegen statische elektriciteit, chemische spatten enz. Verschillende stofkwaliteiten, zoals Sio-Safe en Sio-Flame, werden ontwikkeld voor de zwaarste werkomgevingen en uiteenlopende toepassingen. Het nieuwe assortiment combineert de hoogste beveiliging met uitstekend draagcomfort en superieure waseigenschappen.

Benieuwd of dit merk past bij jouw bedrijf? Neem contact met ons op of bekijk het volledige aanbod op de website.


ARC regenkledij

Een belangrijke vernieuwing is de ontwikkeling van het nieuwe gamma Siopor® Excell ARC regenkledij, ‘ExcellArc’ genaamd. Deze nieuwe collectie combineert meer bescherming met meer draagcomfort.


Bescherming tegen pesticiden

Het nieuwe productassortiment van 2020 bevat ook een jas, bavetbroek en schort die u beschermen tegen pesticiden. Deze producten voldoen aan de ISO 27065 standaard voor beschermende kleding gedragen door personen die machines bedienen voor het aanbrengen van pesticiden.


High Visibility

Een verhoogde zichtbaarheid vermindert de kans op ongevallen drastisch. Met signalisatiekleding valt u altijd op, zowel overdag als ‘s nachts.

Onder andere deze bedrijven kozen voor SIOEN

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
© 2000 - - Business Fashion