Logo Business Fashion

Onze service met jarenlange ervaring

Business Fashion richt zich op volledige service rondom bedrijfskleding. Met een proactieve houding en aandacht voor detail bieden wij met ons betrokken team ontzorging in de ruimste zin van het woord. Dat betekent dus heel specifiek een vlotte opvolging van vragen, aandacht voor kwaliteit, het sturen van levertijden, het aanleveren van gewenste informatie op het juiste moment en het tevreden houden van medewerkers én management. Zo hoef je je dus niet druk te maken om een tijdrovend project als bedrijfskleding. Neem gerust contact met ons op! Stuur een e-mail, pak de telefoon of stuur een WhatsApp berichtje!

Transfereren.

Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit emblemen welke met temperaturen van 150°C tot 200°C op de kleding gedrukt.

Borduren.

Met name bij formele kleding als een colbert of overhemd draagt het borduren van logo’s op de kleding bij aan een representatieve uitstraling.

Vermaken.

Mocht er onverhoopt toch een kledingstuk niet geheel passen, kunnen wij dit vermaken. Ons uitgangspunt is comfortabele bedrijfs- of werkkleding.

Logistiek.

Wij ondersteunen u graag nog beter door bijvoorbeeld het voorraadbeheer uit handen te nemen. Uitleveren op verschillende adressen of bij medewerkers thuis is geen probleem. 

Specials.

Wilt u een volledig custom made kledinglijn? Wij gaan graag met u om de tekentafel voor een verbluffend en uniek resultaat!

Maatnamen.

Passende en comfortabele kleding is van groot belang. Daarom meten wij alle medewerkers aan zodat zij worden voorzien van de perfecte maten. Dit doen wij bij u op locatie.

Persoonlijke webshop.

U ontvangt een eigen account in ons bestel- managementsysteem. Dit systeem bevat uitgebreide bestelmogelijkheden en geeft u inzicht in verschillende managementgegevens.

VAN A TOT Z

Onze kwaliteit

Onze diensten zijn er op gericht om het volledige kledingproces uit handen te kunnen nemen. Denk hierbij aan het aanmeten van de kleding, het aanbrengen van de juiste logovoering, het vermaken van kleding en het beheren van medewerkers en maten.

Met jouw eigen, persoonlijke webshop plaats je eenvoudig geautomatiseerde bestellingen en worden kledingpakketten op naam afgeleverd op gewenste locaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar meer informatie door contact op te nemen.

 

Hoe wij werken. 

Tijdens de kennismaking bespreken we de wensen en schetsen we een idee.

We stellen een gepaste offerte en kledingpresentatie op die past bij de wensen.

Na eventuele aanpassingen wordt bij akkoord het kledingpakket samengesteld.

Het kledingpakket wordt bij de medewerkers op locatie aangemeten.

Dragers kunnen kleding zelf gebudgetteerd bestellen in ons systeem.

De kleding wordt zoals afgesproken uitgeleverd op de opgegeven locatie.

Kom langs
in onze
showroom.

Liever de kwaliteit van de stoffen voelen in het echt? Begrijpen we. Kom gerust langs in onze showroom.

Adres:
Otto Hahnweg 52
3542 AX Utrecht

Kom langs in onze
showroom.

Liever de kwaliteit van de stoffen voelen in het echt? Begrijpen we. Kom gerust langs in onze showroom.

Adres:
Otto Hahnweg 52
3542 AX Utrecht