Onze service met
jarenlange ervaring

Kwaliteit staat bij
ons voorop
Ontzorgen met
jarenlange ervaring
Duurzaam ondernemen
met onze eigen kledinglijn
Familiebedrijf in
hart en nieren

Onze service met jarenlange ervaring

Onze service staat er bekend om jou te ontzorgen op het gebied van bedrijfskleding.

Business Fashion richt zich op volledige service rondom bedrijfskleding. Met een proactieve houding en aandacht voor detail bieden wij met ons betrokken team ontzorging in de ruimste zin van het woord. Dat betekent dus heel specifiek een vlotte opvolging van vragen, aandacht voor kwaliteit, het sturen van levertijden, het aanleveren van gewenste informatie op het juiste moment en het tevreden houden van medewerkers én management. Zo hoeft u zich dus niet druk te maken om een tijdrovend project als bedrijfskleding. Wij staan u graag te woord via e-mail, telefoon of WhatsApp.


Transfereren

Bij deze techniek wordt er gebruik gemaakt van hoge kwaliteit emblemen welke met temperaturen van 150°C tot 200°C op de kleding gedrukt.


Borduren

Met name bij formele kleding als een colbert of overhemd draagt het borduren van logo’s op de kleding bij aan een representatieve uitstraling.


Vermaken

Mocht er onverhoopt toch een kledingstuk niet geheel passen, kunnen wij dit vermaken. Ons uitgangspunt is comfortabele bedrijfs- of werkkleding.

Onze kwaliteit

Onze diensten zijn er op gericht om u het volledige kledingproces uit handen te kunnen nemen. Denk hierbij aan het aanmeten van de kleding, het aanbrengen van de juiste logovoering, het vermaken van kleding en het beheren van medewerkers en maten.

Met uw eigen, persoonlijke webshop plaatst u geautomatiseerde bestellingen en worden kledingpakketten op naam afgeleverd op gewenste locaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag naar meer informatie door contact op te nemen.

Hoe wij samen werken met u


Tijdens de kennismaking bespreken we de wensen en schetsen we een idee.


We stellen een gepaste offerte en kledingpresentatie op die past bij de wensen.


Na eventuele aanpassingen wordt bij akkoord het kledingpakket samengesteld.

Het kledingpakket wordt bij de medewerkers op locatie aangemeten.


Dragers kunnen kleding zelf gebudgetteerd bestellen in ons systeem.


De kleding wordt zoals afgesproken uitgleverd op de opgegeven locatie.
Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
© 2000 - - Business Fashion