Santino is leverancier van Business Fashion

Een stabiele basiscollectie die voortdurend wordt aangevuld met actuele trends

Santino heeft een rijke geschiedenis. Ruim 25 jaar geleden gestart als familiebedrijf en met de juiste ambities uitgegroeid tot een organisatie met een internationaal netwerk. De persoonlijke omgang met klanten, de kennis van medewerkers en de constante kwaliteit van de producten staan aan de basis van jarenlange samenwerking met toonaangevende partijen.

Santino richt zich met verschillende textiellabels op twee doelgroepen: casual bedrijfskleding en promotioneel textiel. De merklabels Santino, B&C Collection en Matterhorn bieden volop keuze in kwaliteit en producten. Vanzelfsprekend voldoen de artikelen aan de normeringen BSCI en Oeko-Tex.

Santino weet wat maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent. Zij streven naar duurzame productie met duurzame grondstoffen en goede arbeidsomstandigheden. Samen met de producenten zijn ze al jaren bezig om de arbeidsomstandigheden stap voor stap te verbeteren in de productielanden. Daarom maken zij ook deel uit van het Amfori netwerk.

Deze casual bedrijfskleding of promotioneel textiel iets voor uw organisatie? Neem contact met ons op, dan bekijken we de mogelijkheden.


Casual bedrijfskleding

Casual bedrijfskleding


Promotioneel textiel


Meerdere merklabels

De merklabels Santino, B&C Collection en Matterhorn bieden volop keuze in kwaliteit en producten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
© 2000 - - Business Fashion