Logo Business Fashion
#
vacature-desk-accountmanager

Sales Support medewerker (32 tot 40 uur)

 Waar word jij blij van?

Ben jij de commerciële hoogvlieger die wij zoeken? Lees dan snel verder! Als Sales Support medewerker ben je onmisbaar voor onze commerciele afdeling. Binnengehaalde opdrachten verwerk je in ons bestel- managementsysteem, Je werkt assortimenten uit en je zorgt ervoor dat alles voor de nieuwe samenwerking in de startblokken staat.  Je vindt het leuk om klanten te adviseren, servicegericht te werken en je gaat geen probleem uit de weg. Via ons bestel-managementsysteem hou je alles nauwlettend in de gaten en zorg je ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt.

Wie ben je?

  • Je hebt een afgeronde MBO+
  • De wereld van (bedrijfs-)kleding wekt jouw interesse, en je bent bereidt je hierin te verdiepen
  • Je eigen klantenkring komt niets te kort
  • Omgaan met stress is voor jou geen probleem, maar een uitdaging. Strakke deadlines zijn bij ons dagelijkse kost
  • Je hebt een positieve, flexibele, proactieve en enthousiaste instelling en vindt het leuk om in een team te werken
  • Bij voorkeur ben je woonachtig in de omgeving van Utrecht

En nu jouw vraag… Wat hebben wij te bieden?

Wil je werken in een enthousiast (snel) groeiend bedrijf? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij bieden jou de ruimte om je te ontwikkelen en het volgen van cursussen behoort daarbij dan ook tot de mogelijkheden. Met een marktconform salaris maak jij bij ons een vliegende start! Drankje op vrijdag? De VRIJMIBO is vaste prik in onze bar!

Over Business Fashion

Business Fashion is een enthousiast familiebedrijf, dat de afgelopen jaren samen met haar medewerkers hard aan de weg aan het timmeren is. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij de mooiste kleding voor alle denkbare organisaties. Word jij hier vrolijk van en wil je met ons mee timmeren?

Dit vinden we
belangrijk.

Hoewel bedrijfskleding een traditionele branche is, komen er steeds meer ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het belangrijkste uitgangspunt is om zo weinig mogelijk kleding en overige materialen te verspillen. Als Business Fashion nemen we hierin graag het voortouw en bieden we klanten de optie om hun gebruikte kleding bij ons in te leveren zodat het gerecycled kan worden. Uiteraard ondernemen we ook andere, voor de hand liggendere stappen op duurzaamheidsgebied, zoals elektrisch rijden en zonnepanelen.

Maar duurzaamheid zit voor ons in meer dan een circulaire knoop. Hoe wij met onze mensen, leveranciers en klanten omgaan is minstens zo belangrijk. We houden van langdurige partnerships en vinden het belangrijk om goed voor elkaar te zorgen; duurzaam samenwerken, dat zit in het DNA van ons familiebedrijf.