Ontzorgen

Business Fashion vormt een servicepunt voor bedrijfskleding. Met een proactieve houding en aandacht voor detail bieden wij met ons betrokken team ontzorging in de ruimste zin van het woord. Dat betekent dus heel specifiek een vlotte opvolging van vragen, aandacht voor kwaliteit, het sturen van levertijden, het aanleveren van gewenste informatie op het juiste moment en het tevreden houden van medewerkers én management. Zo hoeft u zich dus niet druk te maken om een tijdrovend project als bedrijfskleding

Bovendien denkt Business Fashion altijd met u mee over de samenstelling van uw kledinglijn. Hierbij komt onze jarenlange ervaring en expertise goed van pas. U kunt er dus op vertrouwen dat de kleding van uw medewerkers functioneel is en overeenkomt met de gewenste normeringen die van belang zijn voor de betreffende werkzaamheden.

Onze diensten zijn er op gericht om u het volledige kledingproces uit handen te kunnen nemen. Denk hierbij aan het aanmeten van de kleding, het aanbrengen van de juiste logovoering, het vermaken van kleding en het beheren van medewerkers en maten. Met uw eigen, persoonlijke webshop plaatst u geautomatiseerde bestellingen en worden kledingpakketten op naam afgeleverd op gewenste locaties.

 • Kennismaking

  Tijdens de kennismaking bespreken wij uw wensen en proberen wij een idee te schetsen hoe u uw onderneming wilt kleden.

 • Offerte en Kledingpresentatie

  Na de kennismaking stellen wij een offerte en kledingpresentatie samen voor uw onderneming.

 • Akkoord of aanpassingen

  Na akkoord wordt het kledingpakket samengesteld. Bij eventuele op of aanmerkingen wordt het pakket aangepast naar uw wensen.

 • Maatopname

  Het kledingpakket wordt bij uw medewerkers aangemeten op locatie. Naderhand worden deze maten verwerkt in uw eigen bestel- en beheeromgeving.

 • Bestellen

  Dragers kunnen zelf gebudgetteerd bestellingen plaatsen of desgewenst kan er door de manager drager- of voorraadbestelling geplaatst worden. Dit alles met slechts een paar klikken.

 • Uitleveren

  De kleding wordt zoals afgesproken geleverd op locatie of op het thuisadres van de medewerkers.

Wilt u meer informatie?