Nieuws Meneer Potter ontwaakt!
Meneer Potter ontwaakt!

Tim | 12 mei 2020


Vanaf 2 mei heeft Meneer Potter, gevestigd in het prachtige oude postkantoor aan De Neude in Utrecht, haar deuren geopend voor een take-away service.

Op 13 maart 2020 zou de gezellige nieuwe horecazaak de deuren openen met een feestelijke opening. Helaas is dit allemaal niet mogelijk geweest vanwege de corona-uitbraak en hebben zij de opening moeten uitstellen,
maar wat is dit een ontzettend gave zaak geworden.

Meneer Potter is voor Utrecht de plek waar je je gauw thuisvoelt. Waar je met vragen over de stad terecht kunt bij onze medewerkers. Terwijl je voorzien wordt van een lekker ontbijtje, vertellen ze jou desgewenst alles over het gebouw waarin je je bevindt. Het voormalig Postkantoor. Of over de (nieuwe) Bieb.
De medewerkers van Meneer Potter wonen en leven in de stad en zijn dus echt ‘Utrechter’.

Ze kennen de stad op hun duimpje en weten wat er te doen is. Ze zijn bourgondiërs, die van lekker eten en drinken houden en je graag verwennen met een goede kop koffie, thee of een speciaalbiertje en natuurlijk kan iets smakelijks erbij niet ontbreken.

Business Fashion heeft Meneer Potter mogen voorzien van ontzettend gave horecakleding, geheel passend bij het DNA van de zaak.

Benieuwd geworden? neem een kijkje in de zaak of ga naar https://meneerpotter.nl.

Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
© 2000 - - Business Fashion