Logo Business Fashion
#

Inkoopmedewerker Bedrijfskleding (32 uur)

 Wat we doen.

Wij zijn een hard groeiende, vooraanstaande leverancier van hoogwaardige bedrijfskleding, met een focus op het bieden van comfortabele en stijlvolle oplossingen voor diverse bedrijfstakken. Ons streven is om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door te focussen op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid. Als onderdeel van onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een Operationeel Inkoopmedewerker Bedrijfskleding die ons dynamische team komt versterken.Ben jij een gedreven professional met een passie voor inkoop en oog voor detail? Heb je ervaring in de wereld van bedrijfskleding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Verantwoordelijkheden.

Als Inkoopmedewerker Bedrijfskleding ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief inkopen van kleding en andere artikelen voor onze organisatie. Je werkt nauw samen met leveranciers en interne stakeholders om ervoor te zorgen dat de juiste kleding op tijd wordt geleverd. Je bent een echte teamspeler en ziet geen detail over het hoofd.

  Wat je doet.

  – Het plaatsen en beheren van inkooporders bij leveranciers.

  – Het bewaken van levertijden zodat alles op tijd de deur uit gaat richting onze klant

  – Het opstellen en bijhouden van inkooprapportages

  – Het signaleren van verbeteringen in inkoopprocessen en deze implementeren in samenwerking met  het  team.

  Jouw profiel.

  – Je hebt een MBO4 diploma of je weet ons te overtuigen dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze functie
  – Ervaring in een soort gelijke functie en branche is een pré
  – Je bent woonachting in de omgeving Utrecht, waardoor je niet meer dan 30 minuten reistijd hebt
  – Je bent een vrolijke Frans die het prettig vindt om in teamverband te werken

  En nu jouw vraag… Wat hebben wij te bieden?

  Wil je werken in een enthousiast (snel) groeiend bedrijf? Dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Wij bieden jou de ruimte om je te ontwikkelen.
  – Salaris naar ervaring en functie
  – Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden een uitdagende en belonende werkomgeving met groeimogelijkheden voor professionals die streven naar succes. Voel jij je aangesproken en wil je ons team komen versterken, dan
  ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief. 

  Over Business Fashion

  Business Fashion is een enthousiast familiebedrijf, dat de afgelopen jaren samen met haar medewerkers hard aan de weg aan het timmeren is. Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen wij de mooiste kleding voor alle denkbare organisaties.
  Word jij hier vrolijk van en wil je met ons mee timmeren?

  Dit vinden we
  belangrijk.

  Hoewel bedrijfskleding een traditionele branche is, komen er steeds meer ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Het belangrijkste uitgangspunt is om zo weinig mogelijk kleding en overige materialen te verspillen. Als Business Fashion nemen we hierin graag het voortouw en bieden we klanten de optie om hun gebruikte kleding bij ons in te leveren zodat het gerecycled kan worden. Uiteraard ondernemen we ook andere, voor de hand liggendere stappen op duurzaamheidsgebied, zoals elektrisch rijden en zonnepanelen.

  Maar duurzaamheid zit voor ons in meer dan een circulaire knoop. Hoe wij met onze mensen, leveranciers en klanten omgaan is minstens zo belangrijk. We houden van langdurige partnerships en vinden het belangrijk om goed voor elkaar te zorgen; duurzaam samenwerken, dat zit in het DNA van ons familiebedrijf.