Dassy werkkleding

Kies voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste testen doorstaan.

DASSY is een Europees merk van professionele werkkleding, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de bouw, industrie en logistiek. Zo staat DASSY Professional Workwear over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden van alle werkkleding collecties: werkbroeken, werkshorts, werkvesten, overalls, bretelbroeken, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen.

DASSY Professional Workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. Ze kiezen resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan. Werkkleding moet natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom wordt de werkkleding van naald tot draad vakkundig ontworpen én getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Inzetten op kwaliteit, dat komt ook de duurzaamheid van de werkkleding ten goede. Anders verwoord: je werkkleding gaat langer mee.

Alle collecties worden ook zo opgebouwd dat je snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, volledig in functie van de bedrijfskleuren.

Benieuwd of dit merk past bij jouw bedrijf? Neem contact met ons op of bekijk het volledige aanbod op de website.

Bouw

DASSY professional workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. We kiezen resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan.

Schilders

Werkkleding moet natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom wordt onze werkkleding van naald tot draad vakkundig ontworpen én getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker.

Logistiek

Inzetten op kwaliteit, dat komt ook de duurzaamheid van de werkkleding ten goede. Anders verwoord: je werkkleding gaat langer mee.

Zelf beheren en bestellen

Ons eigen homemade systeem

Als klant van Business Fashion kunt u gebruik maken van een geheel gratis bestel- en beheersysteem. Hier vindt u alle informatie omtrent medewerkers en bestellingen. Doordat dit systeem gebruiksvriendelijk en op uw situatie is ingericht, bent u te allen tijde slechts een paar klikken verwijderd van uw bestelling.

Vraag een gratis demo aan
DASSY in het bestel- en beheersysteem van Business Fashion
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?