Dassy is leverancier van Business Fashion

Kies voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste testen doorstaan.

DASSY is een Europees merk van professionele werkkleding, vakkundig ontworpen voor professionelen uit diverse sectoren zoals de automotive (werkplaats), industrie en installatie. Zo staat DASSY Professional Workwear over heel Europa garant voor kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dit zijn de kernwaarden van alle werkkleding collecties: werkbroeken, werkshorts, werkvesten, overalls, bretelbroeken, veiligheidskleding en veiligheidsschoenen.

DASSY Professional Workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. Ze kiezen resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking, die de strengste tests doorstaan. Werkkleding moet natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom wordt de werkkleding van naald tot draad vakkundig ontworpen én getest vanuit de specifieke werksituatie van de gebruiker. Inzetten op kwaliteit, dat komt ook de duurzaamheid van de werkkleding ten goede. Anders verwoord: je werkkleding gaat langer mee.

Alle collecties worden ook zo opgebouwd dat je snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan vinden, volledig in functie van de bedrijfskleuren.

Benieuwd of dit merk past bij jouw bedrijf en voor jouw medewerkers? Neem contact met ons op of bekijk het volledige aanbod op de website.


Kwaliteit

DASSY professional workwear staat in de eerste plaats voor kwaliteit. We kiezen resoluut voor kwalitatieve materialen, van stof tot afwerking.


Functioneel

Werkkleding moet natuurlijk ook functioneel zijn. Daarom wordt onze werkkleding van naald tot draad vakkundig ontworpen én getest.


Duurzaam

Inzetten op kwaliteit, dat komt ook de duurzaamheid van de werkkleding ten goede. Anders verwoord: je werkkleding gaat langer mee.

Onder andere deze bedrijven kozen voor Dassy

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
© 2000 - - Business Fashion