Coronavirus (COVID-19) Update

Ruben | 17 maart 2020

Geachte gewaardeerde klanten en relaties,

Nu het Coronavirus (COVID-19) een erg serieus formaat heeft aangenomen, zijn ook wij genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen en een aantal maatregelen door te voeren. De gezondheid van uw en onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit.

Als zodanig nemen wij met onmiddellijke ingang de volgende onvermijdelijke stappen:

  • Alle door Business Fashion ingeplande passessies worden geannuleerd, in ieder geval tot het moment dat er andere adviezen door het RIVM naar buiten worden gebracht. Mocht het noodzakelijk zijn dat een van uw (nieuwe) medewerkers toch moet passen, dan kunnen wij pasmaten naar uw bedrijf of thuisadres van de medewerker versturen.
  • Alle externe bezoekers hebben geen toegang tot ons bedrijfspand, tenzij voor een missie kritieke zakelijke reden en hiervoor de goedkeuring is verleend door de directie van Business Fashion.
  • Hoe ongemakkelijk ook, wij zullen geen handen schudden, 1,5 meter afstand bewaren en u met woorden begroeten.
  • Mocht een werknemer van Business Fashion blootgesteld zijn aan het virus, dan zal deze vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM worden behandeld.

Uiteraard doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt ons bereiken via de onderstaande middelen:
Telefoon                +31 30 240 973 7
E-mail                    verkoop@businessfashion.nl
Whatsapp              +31 6 – 53159531
Videoconferentie    (op afspraak)

Wij hebben gastvrijheid erg hoog in het vaandel staan, maar zien helaas geen andere mogelijkheden dan de hierboven genoemde maatregelen te moeten doorvoeren. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben, dan staan wij voor u klaar.

Business Fashion wenst u allen sterkte toe en laten we met zijn allen de verantwoording nemen voor een ieders gezondheid.

Recente berichten

Nieuws Coronavirus (COVID-19) Update