Nieuws Coronavirus (COVID-19) Update
Coronavirus (COVID-19) Update

Tim | 17 maart 2020


Geachte gewaardeerde klanten en relaties,

Nu het coronavirus (COVID-19) een erg serieus formaat heeft aangenomen, zijn ook wij genoodzaakt onze verantwoordelijkheid te nemen. Hiervoor nemen wij een aantal maatregelen. De gezondheid van uw en onze medewerkers hebben de hoogste prioriteit.

Als zodanig nemen wij met direct de volgende onvermijdelijke stappen:

  • Alle ingeplande passessies worden geannuleerd, in ieder geval tot het moment dat er andere adviezen door het RIVM naar buiten worden gebracht. Mocht het noodzakelijk zijn dat een van uw (nieuwe) medewerkers toch moet passen, dan kunnen wij pasmaten naar uw bedrijf of thuisadres van de medewerker versturen.
  • Alle externe bezoekers hebben geen toegang tot ons bedrijfspand, tenzij voor een missie kritieke zakelijke reden en hiervoor de goedkeuring is verleend door de directie van Business Fashion.
  • Hoe ongemakkelijk ook, wij zullen geen handen schudden. We houden 1,5 meter afstand en begroeten u met woorden.
  • Mocht een werknemer van Business Fashion blootgesteld zijn aan het virus, dan zal deze vanzelfsprekend volgens de richtlijnen van het RIVM worden behandeld.

Wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt ons bereiken via de onderstaande middelen of via het contactformulier:
Telefoon                +31 30 240 973 7
E-mail                    verkoop@businessfashion.nl
Whatsapp              +31 6 – 53159531
Videoconferentie    (op afspraak)

Wij hebben gastvrijheid erg hoog in het vaandel staan. Helaas zien wij geen andere mogelijkheden dan de hierboven genoemde maatregelen te moeten doorvoeren tegen het coronavirus. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben, dan staan wij voor u klaar.

Business Fashion wenst u allen sterkte toe. Laten we met zijn allen de verantwoording nemen voor een ieders gezondheid.

Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
© 2000 - - Business Fashion