Chaud Devant is leverancier van Business Fashion

Sterke kleding voor in de keuken

Het begon allemaal in 1993 toen Bianca van der Lee in een restaurant in Amsterdam werkte en de chef zijn broek scheurde. Ze raapte ze op en vroeg zich af of er geen aantrekkelijkere modellen op de markt waren. Zo kwam ze op het idee om eigentijdse, stijlvolle en professionele kokskleding te ontwikkelen. De naam van het bedrijf is afkomstig van een veel voorkomende uitroep in Franse keukens: 'Chaud devant', wat 'pas op, hete borden!' betekent. - Chaud Devant.

Het bedrijf heeft zijn roots in Amsterdam. Ze zijn begonnen in de Pijp en tegenwoordig worden de ontwerpen ontwikkeld op het Amstel Business Park. Het merk is dan ook altijd onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse hoofdstad.

Op zoek naar uw kleding voor de keuken?


Gemaakt in Europa

De productie wordt nauw in de gaten gehouden. Er is bewust voor gekozen om alle productie dichtbij huis te laten plaatsvinden, daarom alle producten het label 'Made in Europe'.


Industriële reiniging

De producten zijn gemaakt van sterke, hoogwaardige materialen en zijn comfortabel om te dragen. Bijna de gehele Chaud Devant-collectie kan hierdoor industrieel worden gereinigd.


Amfori BSCI

Amfori BSCI is een bekend kwaliteitslabel dat staat voor goede, veilige arbeidsomstandigheden en fatsoenlijke lonen. Ook bezoeken we regelmatig alle studio's persoonlijk.

Onder andere deze bedrijven kozen voor Chaud Devant

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
© 2000 - - Business Fashion