Industrie

Veiligheidskleding, werkkleding en PBM’s voor alle organisaties in de industrie.

Industrie en veiligheid op de werkvloer is een zeer belangrijke combinatie. Als werkgever bent u verantwoordelijk voor deze veiligheid. De juiste veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen bieden de mogelijkheid om de risico’s in bepaalde situaties te verkleinen. Onze eigen PBM adviseur maakt een uitgebreide risico-analyse voor uw organisatie en de daarbij behorende werkzaamheden. Op deze manier kunnen wij u de juiste veiligheidskleding en PBM’s aanbevelen. Kiest u voor een samenwerking met Business Fashion, dan mag u ervan uitgaan dat uw medewerkers beschikken over een comfortabel kledingpakket, die voldoet aan alle voorgeschreven normeringen.

Bent u werkzaam in de industrie en bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Een aantal voorbeelden van afdelingen voor deze branche:

Installatie

Comfortabele, representatieve en vooral veilige kleding die de corporate identity van uw organisatie versterkt.

Werkvoorbereiding

Sterke en comfortabele werkkleding voor de werkplaats, het magazijn of op de bouwplaats.

Afbouw

Stevig en representatief. Deze medewerkers zetten de puntjes de de i bij uw klant. Al uw medewerkers zijn een wandelend visitekaartje van uw organisatie.

Met gemak zelf beheren en bestellen

Ons eigen ontwikkelde bestel- en managementsysteem

Als klant van Business Fashion krijgt u uw geheel eigen webshop omgeving. Deze webomgeving is voor u ingericht om al uw administratieve handelingen uit handen te nemen, waarbij u, of uw medewerkers, kunnen bestellen met het grootste gemak. Managementgegevens en data staan in de online bestelportal tot uw beschikking. Overzicht, altijd en overal.

Wilt u meer van ons bestel- managementsysteem weten? Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie.

Business Fashion Showroom

We houden het graag simpel

Net dat stapje extra, ook wanneer het niet nodig is. Bij Business Fashion vinden wij het belangrijk dat u geen omkijken heeft naar het bedrijfskleding proces binnen uw organisatie. Alles wordt aangepast naar uw wens.

Flexibel

Wij zijn altijd voor u beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt. Indien gewenst hebben onze support medewerkers direct contact met de dragers van uw organisatie over praktische zaken. We pakken zaken aan en lossen het op. Simpel.

Kwaliteit

Bij Business Fashion streven we naar kwaliteit, uitstraling, draagcomfort en veiligheid. Door onze transparante organisatie weet u altijd waar u aan toe bent. Levensduur, samenstelling en comfort zijn factoren waarbij wij u graag adviseren. Simpel.

Logistiek

U kunt uw wensen volledig doorvoeren. Het is mogelijk om uw bedrijfskleding op verschillende vestigingen te laten leveren of om de kleding van uw medewerkers op huisadres te laten bezorgen. Alles wordt aangepast op uw organisatie. Simpel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?