Hospitality en beveiliging
werkkleding

Kwaliteit staat bij
ons voorop
Ontzorgen met
jarenlange ervaring
Duurzaam ondernemen
met onze eigen kledinglijn
Familiebedrijf in
hart en nieren
Gastvrij en veilig, waar je ook bent.

Representatieve werkkleding

Een welkom en veilig gevoel, hier zorgen uw hospitality en beveiligingsmedewerkers dagelijks voor op de werkvloer. Wat is er hierbij belangrijker dan een professionele en representatieve uitstraling. Business Fashion biedt uw hospitality medewerkers een comfortabel bedrijfskleding pakket, zonder uw bedrijfsidentiteit uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om een beveiliger, een receptiemedewerker, een gast- heer of vrouw: herkenbaarheid is de sleutel. Met de bedrijfskleding van Business Fashion heeft u een representatief en comfortabel bedrijfskleding pakket passend bij elke opdracht.

Is werkkleding
iets voor uw
Werkkleding voor uw medewerkers?

Enkele voorbeelden voor deze branche


Beveiliging

Uw medewerkers komen in verschillende situaties terecht. In elke situatie staat herkenbaarheid en veiligheid centraal. Met de beveiligingskleding van Business Fashion kunnen uw medewerkers comfortabel en toch representatief aan de slag.


Hospitality

Gastvrij en herkenbaar. Met een representatieve en open uitstraling zorgen uw hospitality medewerkers voor de gastvrijheidsbeleving. De bedrijfskleding van Business Fashion draagt bij aan de representativiteit en professionaliteit.


Receptie

Professioneel en representatief worden gasten verwelkomd door uw medewerkers. Met een passend bedrijfskleding pakket kunnen uw medewerkers deze taak maar al te goed uitvoeren.

Ons eigen ontwikkelde bestel- en managementsysteem

Met gemak zelf beheren en bestellen

Als klant van Business Fashion krijgt u uw geheel eigen webshop omgeving. Deze webomgeving is voor u ingericht om al uw administratieve handelingen uit handen te nemen, waarbij u, of uw medewerkers, kunnen bestellen met het grootste gemak. Managementgegevens en data staan in de online bestelportal tot uw beschikking. Overzicht, altijd en overal.

Wilt u meer van ons bestel- managementsysteem weten? Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie.

Afspraak Showroom

Plan een afspraak in onze showroom, waar we uw wensen kunnen bespreken en u de kwaliteit van onze kleding kunnen laten ervaren. Vul het formulier in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
    © 2000 - - Business Fashion