Hospitality en beveiliging

Gastvrij en veilig, waar je ook bent.

Een welkom en veilig gevoel, hier zorgen uw hospitality en beveiligingsmedewerkers dagelijks voor op de werkvloer. Wat is er hierbij belangrijker dan een professionele en representatieve uitstraling. Business Fashion biedt uw hospitality medewerkers een comfortabel bedrijfskleding pakket, zonder uw bedrijfsidentiteit uit het oog te verliezen. Of het nu gaat om een beveiliger, een receptiemedewerker, een gast- heer of vrouw: herkenbaarheid is de sleutel. Met de bedrijfskleding van Business Fashion heeft u een representatief en comfortabel bedrijfskleding pakket passend bij elke opdracht.

Bent u werkzaam in deze branche en bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Een aantal voorbeelden van afdelingen voor deze branche:

Beveiliging

Uw medewerkers komen in verschillende situaties terecht. In elke situatie staat herkenbaarheid en veiligheid centraal. Met de beveiligingskleding van Business Fashion kunnen uw medewerkers comfortabel en toch representatief aan de slag.

Hospitality

Gastvrij en herkenbaar. Met een representatieve en open uitstraling zorgen uw hospitality medewerkers voor de gastvrijheidsbeleving. De bedrijfskleding van Business Fashion draagt bij aan de representativiteit en professionaliteit.

Receptie

Professioneel en representatief worden gasten verwelkomd door uw medewerkers. Met een passend bedrijfskleding pakket kunnen uw medewerkers deze taak maar al te goed uitvoeren.

Met gemak zelf beheren en bestellen

Ons eigen ontwikkelde bestel- en managementsysteem

Als klant van Business Fashion krijgt u uw geheel eigen webshop omgeving. Deze webomgeving is voor u ingericht om al uw administratieve handelingen uit handen te nemen, waarbij u, of uw medewerkers, kunnen bestellen met het grootste gemak. Managementgegevens en data staan in de online bestelportal tot uw beschikking. Overzicht, altijd en overal.

Wilt u meer van ons bestel- managementsysteem weten? Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie.

Business Fashion Showroom

We houden het graag simpel

Net dat stapje extra, ook wanneer het niet nodig is. Bij Business Fashion vinden wij het belangrijk dat u geen omkijken heeft naar het bedrijfskleding proces binnen uw organisatie. Alles wordt aangepast naar uw wens.

Flexibel

Wij zijn altijd voor u beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt. Indien gewenst hebben onze support medewerkers direct contact met de dragers van uw organisatie over praktische zaken. We pakken zaken aan en lossen het op. Simpel.

Kwaliteit

Bij Business Fashion streven we naar kwaliteit, uitstraling, draagcomfort en veiligheid. Door onze transparante organisatie weet u altijd waar u aan toe bent. Levensduur, samenstelling en comfort zijn factoren waarbij wij u graag adviseren. Simpel.

Logistiek

U kunt uw wensen volledig doorvoeren. Het is mogelijk om uw bedrijfskleding op verschillende vestigingen te laten leveren of om de kleding van uw medewerkers op huisadres te laten bezorgen. Alles wordt aangepast op uw organisatie. Simpel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?