Horeca
werkkleding

Kwaliteit staat bij
ons voorop
Ontzorgen met
jarenlange ervaring
Duurzaam ondernemen
met onze eigen kledinglijn
Familiebedrijf in
hart en nieren
Een gastvrije uitstraling met de horecakleding van Business Fashion, geheel passend bij uw horecazaak.

Comfortabele werkkleding

Kleding in de horeca is steeds meer onderhevig aan modetrends. De traditionele uitstraling raakt meer op de achtergrond. Elk horeca concept verdient een passend bedrijfskleding pakket. Wanneer u kiest voor de koksbuizen, koksbroeken, halterschorten, sloven of kleding van Business Fashion voor uw bedienend personeel, dan kunt u er vanuit gaan dat de uitstraling van uw zaak volledig wordt doorgevoerd. Gastvrijheid, persoonlijk en kwaliteit. Bij Business Fashion gaan wij samen met u voor het beste resultaat.

Is werkkleding
iets voor uw
Werkkleding voor uw medewerkers?

Enkele voorbeelden voor deze branche


Bediening

Of u nu gaat voor representatieve- vintage- of stoere horeca-kleding, bij Business Fashion zorgen wij voor een uitstraling die past bij uw horecazaak.


Keuken

Veiligheid en comfort zijn belangrijke aspecten in de keuken. Wij hebben een ruim assortiment aan kokskleding en koksschoenen waarmee uw keukenpersoneel met veel plezier aan de slag kan.


Hotel

Ook voor hotels bieden wij een ruim assortiment bedrijfskleding. Gaat het om receptie of housekeeping? Voor elke taak binnen de hotellerie hebben wij een passend bedrijfskleding pakket.

Ons eigen ontwikkelde bestel- en managementsysteem

Zelf beheren en bestellen

Als klant van Business Fashion krijgt u uw geheel eigen webshop omgeving. Deze webomgeving is voor u ingericht om al uw administratieve handelingen uit handen te nemen, waarbij u, of uw medewerkers, kunnen bestellen met het grootste gemak. Managementgegevens en data staan in de online bestelportal tot uw beschikking. Overzicht, altijd en overal.

Wilt u meer van ons bestel- managementsysteem weten? Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie.

Afspraak Showroom

Plan een afspraak in onze showroom, waar we uw wensen kunnen bespreken en u de kwaliteit van onze kleding kunnen laten ervaren. Vul het formulier in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
    © 2000 - - Business Fashion