Horeca

Een gastvrije uitstraling met de horecakleding van Business Fashion, geheel passend bij uw horecazaak.

Kleding in de horeca is steeds meer onderhevig aan modetrends. De traditionele uitstraling raakt meer op de achtergrond. Elk horeca concept verdient een passend bedrijfskleding pakket. Wanneer u kiest voor de koksbuizen, koksbroeken, halterschorten, sloven of kleding van Business Fashion voor uw bedienend personeel, dan kunt u er vanuit gaan dat de uitstraling van uw zaak volledig wordt doorgevoerd. Gastvrijheid, persoonlijk en kwaliteit. Bij Business Fashion gaan wij samen met u voor het beste resultaat.

Bent u werkzaam in deze branche en bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Een aantal voorbeelden van afdelingen voor deze branche:

Bediening

Of u nu gaat voor representatieve- vintage- of stoere horeca-kleding, bij Business Fashion zorgen wij voor een uitstraling die past bij uw horecazaak.

Keuken

Veiligheid en comfort zijn belangrijke aspecten in de keuken. Wij hebben een ruim assortiment aan kokskleding en koksschoenen waarmee uw keukenpersoneel met veel plezier aan de slag kan.

Hotel

Ook voor hotels bieden wij een ruim assortiment bedrijfskleding. Gaat het om receptie of schoonmaakwerkzaamheden? Voor elke taak binnen de hotellerie hebben wij een passend bedrijfskleding pakket.

Met gemak zelf beheren en bestellen

Ons eigen ontwikkelde bestel- en managementsysteem

Als klant van Business Fashion krijgt u uw geheel eigen webshop omgeving. Deze webomgeving is voor u ingericht om al uw administratieve handelingen uit handen te nemen, waarbij u, of uw medewerkers, kunnen bestellen met het grootste gemak. Managementgegevens en data staan in de online bestelportal tot uw beschikking. Overzicht, altijd en overal.

Wilt u meer van ons bestel- managementsysteem weten? Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie.

Business Fashion Showroom

We houden het graag simpel

Net dat stapje extra, ook wanneer het niet nodig is. Bij Business Fashion vinden wij het belangrijk dat u geen omkijken heeft naar het bedrijfskleding proces binnen uw organisatie. Alles wordt aangepast naar uw wens.

Flexibel

Wij zijn altijd voor u beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt. Indien gewenst hebben onze support medewerkers direct contact met de dragers van uw organisatie over praktische zaken. We pakken zaken aan en lossen het op. Simpel.

Kwaliteit

Bij Business Fashion streven we naar kwaliteit, uitstraling, draagcomfort en veiligheid. Door onze transparante organisatie weet u altijd waar u aan toe bent. Levensduur, samenstelling en comfort zijn factoren waarbij wij u graag adviseren. Simpel.

Logistiek

U kunt uw wensen volledig doorvoeren. Het is mogelijk om uw bedrijfskleding op verschillende vestigingen te laten leveren of om de kleding van uw medewerkers op huisadres te laten bezorgen. Alles wordt aangepast op uw organisatie. Simpel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?