Automotive
werkkleding

Kwaliteit staat bij
ons voorop
Ontzorgen met
jarenlange ervaring
Duurzaam ondernemen
met onze eigen kledinglijn
Familiebedrijf in
hart en nieren
Comfortabele werkkleding en representatief voor aan de servicebalie.

Comfortabele werkkleding

Als automotive merkdealer, schadeherstelbedrijf of occasion dealer wilt u een goede eerste indruk maken wanneer uw potentiële klant bij u de showroom binnen komt lopen. De receptioniste wenst de bezoeker een goedemorgen, gekleed in een representatieve outfit, volledig aangepast op uw bedrijfsidentiteit. Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf, daarom is goed zittende en comfortabele bedrijfskleding van groot belang.

Is werkkleding
iets voor uw
Werkkleding voor uw medewerkers?

Enkele voorbeelden voor deze branche


Verkoop

Professioneel, comfortabel en toegankelijk. Wij bieden uw automotive verkoopmedewerkers een mooi bedrijfskleding pakket die aansluit bij uw marktsegment.


Service

Uw servicemedewerkers zijn het gezicht van de werkplaats. Met de representatieve bedrijfskleding van Business Fashion stralen zij vertrouwen en vakkundigheid uit.


Montage

Sterke en comfortabele werkkleding voor in de automotive werkplaats. Met de werkkleding van Business Fashion stralen uw monteurs vakkundigheid uit.

Ons eigen ontwikkelde bestel- en managementsysteem

Zelf beheren en bestellen

Als klant van Business Fashion krijgt u uw geheel eigen webshop omgeving.

Deze webomgeving is voor u ingericht om al uw administratieve handelingen uit handen te nemen, waarbij u kunt bestellen met het grootste gemak. Managementgegevens en data staan in de online bestelportal tot uw beschikking. Overzicht, altijd en overal.

Wilt u meer van ons bestel- managementsysteem weten? Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie.

Afspraak Showroom

Plan een afspraak in onze showroom, waar we uw wensen kunnen bespreken en u de kwaliteit van onze kleding kunnen laten ervaren. Vul het formulier in, dan nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen.

    Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
    © 2000 - - Business Fashion