Automotive

Comfortabele werkkleding en representatief voor aan de servicebalie.

Als automotive merkdealer, schadeherstelbedrijf of occasion dealer wilt u een goede eerste indruk maken wanneer uw potentiële klant bij u de showroom binnen komt lopen. De receptioniste wenst de bezoeker een goedemorgen, gekleed in een representatieve outfit, volledig aangepast op uw bedrijfsidentiteit. Uw medewerkers zijn het visitekaartje van uw bedrijf, daarom is goed zittende en comfortabele bedrijfskleding van groot belang.

Bent u werkzaam in deze branche en bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Een aantal voorbeelden van afdelingen voor deze branche:

Verkoop

Professioneel, comfortabel en toegankelijk. Wij bieden uw automotive verkoopmedewerkers een mooi bedrijfskleding pakket die aansluit bij uw marktsegment.

Service

Uw servicemedewerkers zijn het gezicht van de werkplaats. Met de representatieve bedrijfskleding van Business Fashion stralen zij vertrouwen en vakkundigheid uit.

Montage

Sterke en comfortabele werkkleding voor in de automotive werkplaats. Met de werkkleding van Business Fashion stralen uw monteurs professionaliteit en vakkundigheid uit.

Met gemak zelf beheren en bestellen

Ons eigen ontwikkelde bestel- en managementsysteem

Als klant van Business Fashion krijgt u uw geheel eigen webshop omgeving. Deze webomgeving is voor u ingericht om al uw administratieve handelingen uit handen te nemen, waarbij u kunt bestellen met het grootste gemak. Managementgegevens en data staan in de online bestelportal tot uw beschikking. Overzicht, altijd en overal.

Wilt u meer van ons bestel- managementsysteem weten? Wij komen graag bij u langs voor een demonstratie.

Business Fashion Showroom

We houden het graag simpel

Net dat stapje extra, ook wanneer het niet nodig is. Bij Business Fashion vinden wij het belangrijk dat u geen omkijken heeft naar het bedrijfskleding proces binnen uw organisatie. Alles wordt aangepast naar uw wens.

Flexibel

Wij zijn altijd voor u beschikbaar, waar en wanneer u maar wilt. Indien gewenst hebben onze support medewerkers direct contact met de dragers van uw organisatie over praktische zaken. We pakken zaken aan en lossen het op. Simpel.

Kwaliteit

Bij Business Fashion streven we naar kwaliteit, uitstraling, draagcomfort en veiligheid. Door onze transparante organisatie weet u altijd waar u aan toe bent. Levensduur, samenstelling en comfort zijn factoren waarbij wij u graag adviseren. Simpel.

Logistiek

U kunt uw wensen volledig doorvoeren. Het is mogelijk om uw bedrijfskleding op verschillende vestigingen te laten leveren of om de kleding van uw medewerkers op huisadres te laten bezorgen. Alles wordt aangepast op uw organisatie. Simpel.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?