BATA

De veiligheidsschoenen, sokken en laarzen van Bata Industrials gaan verder dan de Europese gestelde eisen.

Veel veiligheidsschoenen ondersteunen en beschermen je voeten tijdens het werk. Bata Industrials gaat een stap verder. Door samen te werken met wetenschappers en het uitvoeren van uitgebreide testen in hun eigen laboratorium, is de producent een trendsetter in de industrie waarin veiligheid het allerbelangrijkst is. Met als resultaat veiligheidsschoenen die de best mogelijke ondersteuning bieden met de perfecte pasvorm.

Vandaag de dag is Bata Industrials een van ’s werelds grootste producenten van veiligheidsschoenen, en de enige die een ware globale speler is. In Europa is het bedrijf alom geprezen, voor collecties als de Traxx, Bickz en de Nova. Met kantoren in Nederland, Chili, Mexico, Zuid-Afrika, Kenia, India, China, Singapore, Australië en Nieuw-Zeeland, Bata Industrials staat klaar voor haar klanten op vrijwel ieder continent.

De veiligheidsschoenen, sokken en laarzen gaan verder dan de Europese gestelde eisen. Technologische ontwikkelingen staan nooit stil. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers continu in ontwikkeling zijn om de meest veilige en technologisch hoogstaande veiligheidsschoenen te leveren.

Werkschoenen van de Tsjechische producent zijn geschikt voor alle branches.


Walkline®

De Walkline® Inside-technologie biedt voeten de vrijheid zich op een natuurlijke manier te bewegen. Dit komt door de zeven unieke ontwerpkenmerken.


All Season werksokken

Bata Industrials heeft sokken ontwikkeld die extra beschermingsgebieden hebben over de gehele sok, om de voeten te beschermen en verwondingen te voorkomen.


Veiligheidsnormen

Bata Industrials produceert met trots veiligheidsschoenen die voldoen aan de normen: EN ISO 20345 voor veiligheidsschoenen en EN ISO 20347 voor beroepsschoenen.

Onder andere deze bedrijven kozen voor BATA Industrials

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?
Uw totaalleverancier voor bedrijfskleding en PBM's in Utrecht en omgeving.
© 2000 - - Business Fashion